Tijd om leren
en ontwikkelen een boost te geven met de SLIM-subsidie

SLIM-Subsidie

SLIM regeling

SLIM-subsidie: 100% kosteloos

Zoek je een eenvoudige manier om leren en ontwikkelen binnen jouw MKB te stimuleren? Vraag dan samen met Growth Consultancy  tot € 24.999 subsidie aan en krijg toegang de meest inspirerende maatwerk ontwikkelprogramma’s van Nederland.

Wat is de SLIM-subsidie?

De arbeidsmarkt verandert razendsnel en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een steeds sneller tempo op. Daarom is leren en ontwikkelen belangrijker dan ooit.

Helaas krijgt leren en ontwikkelen van medewerkers vaak niet de aandacht die het nodig is, omdat er simpelweg niet altijd tijd, kennis of middelen zijn. Dankzij de Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen in MKB-ondernemingen (SLIM) kun je met minimale kosten, flink investeren in de kennis, groei en ontwikkeling van jouw organisatie.

 

Hoe werkt het aanvragen van de SLIM-subsidie?

Hoe werkt het aanvragen van de SLIM-subsidie?

Het aanvragen van de SLIM-subsidie kan erg complex zijn, met een grote hoeveelheid aan kwaliteitseisen waar je aan moet voldoen. Geen zorgen! Growth Consultancy helpt je hier graag bij. Wij werken hieraan samen met een ervaren subsidieaanvraag partner. Zo zorgen we ervoor dat jouw verzoek tijdig en correct wordt verwerkt. Het resultaat? Ontzorgen op alle fronten!

Waarom Growth Consultancy

Beweging is de sleutel tot succes, en daarom is onze missie zo helder: we willen mensen en organisaties inspireren, motiveren en in beweging krijgen. Want juist vanuit die beweging ontstaan de best mogelijke resultaten.

In een wereld vol nieuwe uitdagingen zorgen wij voor nieuwe oplossingen.

Maak gebruik van onze unieke expertise op het gebied van verandermanagement, 12+ jaar ervaring in HR en organisatieontwikkeling en onze rugzak vol tools, methodieken en facilitatietechnieken, waardoor de perfecte verbinding gemaakt wordt tussen doelen, mensen en resultaat.

En het mooie van alles: dankzij de SLIM-subsidie kan jouw organisatie mogelijk kosteloos genieten van alle voordelen die Growth Consultancy te bieden heeft.

Lezingen en inspiratiesessies - Growth Consultancy

Chat met ons

Veelgestelde vragen

Wat zijn de aanvraagcriteria voor de SLIM-subsidie?

De aanvraagcriteria vind je op de site van het Ministerie van Sociale zaken en werkgelegenheid. Klik hier om naar de aanvraagcriteria te gaan.

Welke activiteiten komen in aanmerking voor de SLIM-subsidie?

Zie daarvoor de Menukaart SLIM. Klik hier om naar de menukaart te gaan.

 

Wanneer kan de SLIM-subsidie aangevraagd worden?

Mkb-ondernemingen kunnen de SLIM-subsidie aanvragen van 1 september tot en met 28 september 2023.

Hoe weet ik of mijn MKB bedrijf of MKB organisatie onder deze regeling valt?

In de Stimuleringsregeling Leren in het mkb (SLIM) worden drie soorten bedrijven onderscheiden; kleine, middelgrote en grote bedrijven. 

Gebruik daarvoor het onderstaande stroomdiagram:

Hoeveel SLIM-subsidie kan ik aanvragen?

Hoeveel subsidie je kan aanvragen voor deze stimuleringsregeling hangt van een aantal voorwaarden af. De regeling is verdeelt in 3 activiteiten. Voor de activiteiten 1, 2 en 3 hangt het subsidiebedrag af van het type project en de grootte van de onderneming. Kleine ondernemingen kunnen namelijk maximaal 80% van de subsidiabele kosten aanvragen terwijl mkb bedrijven, samenwerkingsverbanden of grootzakelijke bedrijven 60% van de subsidiabele kosten kunnen ontvangen.

Het maximale subsidiebedrag voor mkb-bedrijven is € 24.999.

Laten we samen leren en ontwikkelen boosten