Over Growth Consultancy.

Hi, Ik ben Lizzy

Strategisch Sparringspartner voor start-ups, scale-ups & MKB 

Over Lizzy
Over Growth Consultancy

>10 jaar

Ervaring op Strategisch NIveau

Op mijn 19e wist ik al dat ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf wilde starten, maar eerst had ik andere plannen. Ik wilde verhuizen naar de andere kant van het land en op mijn eigen manier de top bereiken in het bedrijfsleven. Met alleen een MBO diploma op zak leek dat misschien onmogelijk, maar ik, vastberaden als ik ben, liet me niet uit het veld slaan.

In de jaren die volgden, ben ik naast mijn fulltime baan, vol enthousiasme van opleiding naar training en van masterclass naar workshop gehopt. Als een spons heb ik alle kennis opgezogen en de essentie van alles wat ik leerde in de praktijk toegepast.

Mijn honger naar kennis en groei was niet te stillen. Ik wilde mezelf blijven uitdagen en alles uit het leven halen wat erin zit.

Al snel ontdekte ik dat echte resultaten alleen behaald konden worden door het “doen”. Door bewezen modellen en strategieën toe te passen in mijn praktijk, kon ik nog makkelijker resultaten behalen. Maar ik leerde ook dat one-size-fits-all niet werkt. Succesvolle methodieken en strategieën werken pas echt goed als ze aangepast zijn aan persoonlijke en zakelijke behoeften. Als een perfect passende jas.

Fastforward naar nu: Ik kan met trots zeggen dat ik een berg aan strategische ervaring heb opgedaan. Dankzij mijn ongekende vermogen om de vertaling te maken naar jouw context, situatie en branche, ben ik in staat om strategieën te ontwikkelen die passen als een jas voor jouw bedrijf.

Met meer dan 10 jaar aan ervaring in executive en senior Human Resource Development posities en MT Lid, aangevuld met expertise in organisatieontwikkeling, verandermanagement en een Master in Management, Culture and Change, heb ik een rugzak vol kennis en ervaring die ik met veel enthousiasme inzet. Ik heb ervaring in verschillende branches en mijn passie voor leren en ontwikkeling zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ben naar manieren om te groeien en te verbeteren. 

Inmiddels ben ik eigenaar van twee bedrijven en begeleid en adviseer ik al ruim twee jaar start-ups, scale-ups en MKB organisaties. Het is elke keer weer een geweldige ervaring om getuige te zijn van hun groei en succes. Mijn hart vliegt daar letterlijk van in de fik! Maar daar houdt het niet op – ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn klanten te helpen bij het bereiken van hun doelen en het behalen van nog meer succes. Ik blijf mijn expertise en kennis uitbreiden, zodat ik altijd de best mogelijke ondersteuning kan bieden.

Dus als jij op zoek bent naar een strategisch partner die jouw organisatie kan helpen groeien, dan ben ik de perfecte match voor jou!

Waar Growth Consultany voor staat

 

Strategisch én mensgericht

Juiste talent op de juiste plek

Groeien vanuit natuurlijk talenten en drijfceren

Collectief leiderschap

Kennismaken?

Vul dan het contactformulier hiernaast in en ontdek hoe ik jouw organisatie kan helpen om meer te bereiken!

Stuur bericht.