Ontwikkelprogramma's voor innovatie en vernieuwing

katalysatorvoor organisaties die klaar willen zijn voor de toekomst

Wij helpen organisaties om nu én in de toekomst succesvol te zijn

De wereld wordt steeds complexer en de enige manier om daar als mens en als leider mee om te gaan is anders naar de wereld te kijken.

Organisatieontwikkeling is het nooit ophoudende proces van het beter maken van de organisatie. Maar dan wel op een manier die net even anders is, die zorgt voor meer inzicht en nieuwe perspectieven. Vernieuwen wat vernieuwd moet worden, maar afblijven van wat wel werkt.

Voor organisaties die het lef hebben om hun organisatie klaar te maken voor de toekomst met de menskant als vertrekpunt.

Onze ontwikkelprogramma's - van dromen naar doelen

Is Growth Consultancy een adviesbureau, trainingsbureau of business coaching? Goede vraag! Eigenlijk allemaal, we mixen en matchen er lekker op los en doen (bijna) alles om jouw organisatie in beweging te krijgen en de best mogelijke resultaten neer te zetten. Onze ontwikkelprogramma’s zijn altijd maatwerk, maar bestaan altijd uit een mix van training, begeleiding en heel veel inspiratie. Geen complexe verhalen, langdradige trajecten, maar no-nonsense en to-the-point samenwerken aan de beste resultaten.

Organisatiegroei Accelerator

Continu ontwikkelen, scherpe focus en prioriteitstelling én resultaat gaan hand in hand. Wil je jouw ambities nu echt waar gaan maken Dan kan de organisatiegroei accelerator weleens de juiste keuze zijn.

Hackathons

De geheime kracht van hackathons: hoe je in één dag de toekomst van je organisatie verandert!

Young professional Accelerator

Jong talent binden en hun talenten gelijk zo goed mogelijk inzetten? Klinkt te mooi om waar te zijn? Wij vinden van niet! Ontdek het in de Young Professional Accelerator.

Leiderschap Accelerator

Nieuwe resultaten ontstaan vanuit beweging en voor beweging is een ander soort leiderschap nodig. Samen een nieuwe toekomst vormgeven, dat is waar Leiderschap Accelerator over gaat.

Wij helpen je om anders te kijken, denken en doen

Quote Steve Jobs

Dit is hoe wij werken

Strategie bepalen

Elk ontwikkelprogramma start met een strategiesessie. We halen de buitenwereld naar binnen, kijken naar de organisatie vandaag en morgen en ontwikkelen we een duidelijke en messcherpe stip op de horizon.

Plan

De nieuwe strategie ontwikkelen we door tot en plan. Concreet betekent dit dat we zowel een plan op inhoud maken als welke skills en talenten hiervoor nodig zijn. In alles zorgen we dat er structuur komt en houvast, zodat het stappenplan naar de toekomst steeds duidelijker wordt.

Actie

Met alleen kennis, inzicht en een plan zijn we er nog niet. We gaan dit vertalen naar doen. Alle eerdere stappen omzetten naar de praktijk.

Continu evalueren

De beste resultaten komen vanuit een continu ontwikkelproces zodat we continu blijven werken aan het succes van vandaag maar ook van morgen. En het mooie is: in onze ontwikkelprogramma's leren we jullie de verschillende onderdelen zo snel mogelijk zelfstandig te kunnen doen, zodat wij weer overbodig worden.

Waarom een Growth Consultancy
ontwikkel-programma?

Beweging is de sleutel tot succes, en daarom is onze missie zo helder: we willen mensen en organisaties inspireren, motiveren en in beweging zetten. Want juist vanuit die beweging ontstaat het krachtigste resultaat dat het verschil maakt.

In een wereld vol nieuwe uitdagingen zorgen wij voor nieuwe oplossingen.

Maak gebruik van onze unieke expertise op het gebied van verandermanagement, 12+ jaar ervaring in HR en organisatieontwikkeling en onze rugzak vol tools, methodieken en facilitatietechnieken, waardoor de perfecte verbinding gemaakt wordt tussen doelen, mensen en resultaat.

Over Growth Consultancy

Chat met ons