Dé groeikracht voor jouw organisatie

Een frisse blik op processen, talent en ontwikkelingen houdt jouw organisatie flexibel en innovatief, en klaar voor de toekomst!

Onze ontwikkelprogramma's

Wij helpen organisaties om nu én in de toekomst succesvol te zijn

Organisatieontwikkeling is het nooit ophoudende proces van het beter maken van je bedrijf. 

floreren als bedrijf en tegelijkertijd de groei van je personeel niet in de weg te staan.

Voor organisaties die de moed hebben om hun organisatie klaar te maken voor de toekomst met de menskant als vertrekpunt.

 

Want wat is de functie van leiderschap, nu organisaties steeds meer als netwerken gaan functioneren? Hoe geef je organisatieontwikkeling vorm vanuit leiderschap in plaats van vanuit management? Hoe ontdek en  ontwikkel je aanwezig talent en laat je teams beter samenwerken op basis van waarden en identiteit?

De succesfactoren voor organisatieontwikkeling

Betrokken mensen

Dit bewustwordingsproces vraagt om toewijding en lef. Mensen met een visie maken immers het verschil.

Leren en ontwikkelen

Het juiste talent op de juiste plek

Organisatie innovatie

Transformerend leiderschap

Een hackathon brengt mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en expertises samen. Dit leidt tot een mix van perspectieven en ideeën. Door deze diversiteit aan denkkracht ontstaan innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken.

Een messcherpe visie

Een duidelijke stip op de horizon

Onze aanpak

Waarom een Growth Consultancy
Hackathon?

Beweging is de sleutel tot succes, en daarom is onze missie zo helder: we willen mensen en organisaties inspireren, motiveren en in beweging krijgen. Want juist vanuit die beweging ontstaat het krachtigste resultaat dat het verschil maakt.

In een wereld vol nieuwe uitdagingen zorgen wij voor nieuwe oplossingen.

Maak gebruik van onze unieke expertise op het gebied van verandermanagement, 12+ jaar ervaring in HR en organisatieontwikkeling en onze rugzak vol tools, methodieken en facilitatietechnieken, waardoor de perfecte verbinding gemaakt wordt tussen doelen, mensen en resultaat.

Onze aanpak

Dit is hoe wij werken

  • 1

Intake: oriënteren en
doelen bepalen

Samen bepalen we het vraagstuk en gaan om tafel om een draaiboek te maken. In dit draaiboek staat tot in detail beschreven hoe de hackathon eruit komt te zien.

  • 2

Ontwerp: het inrichten
van de hackathon

Samen richten we de hackathon in. Jullie zijn grotendeels verantwoordelijk voor de organisatie (wat is de locatie, wie moeten erbij aanwezig zijn), wij grotendeels voor de resultaten (welke brainstormmethodes passen het beste bij het vraagstuk). Waar nodig helpen we elkaar.

  • 3

Programma en
begeleiding

Wij faciliteren de hackathon en doen wat nodig is om jouw doel te bereiken.

Onze Hackathons

Jouw uitdagende vraagstuk, in één dag dé oplossing

Stel je voor, een dag vol mogelijkheden en grenzeloze creativiteit. Een hackathon geeft jouw team de kans om de uitdagende vraagstukken van morgen aan te pakken. Een unieke ervaring waarbij je de kracht van innovatie in de organisatie ontketent.

Tijdens een intense en korte reis komen de beste ideeën naar voren. Ideeën die voortkomen uit beweging en verandering. Het brengt innovatie in een stroomversnelling. Teams strijden tegen elkaar, gedreven door passie en de drang om te winnen. En uiteindelijk, in de adembenemende finale, zal er een winnaar zijn.

Lezingen en inspiratiesessies - Growth Consultancy
Een hackathon is enorm effectief. In slechts een paar uur krijg je meer gedaan dan normaal gesproken in een aantal maanden.

Lizzy Prins

CEO & Facilitator

Veelgestelde vragen

Van oorsprong duurt een hackathon 24-uur en ga je dus ook de hele nacht door. Echter, afhankelijk van het proces en resultaat dat gewenst is adviseren we je hoe lang jouw hackathon het best kan duren. Het is ook mogelijk om hackathons te organiseren van bijvoorbeeld twee dagdelen en soms zelfs nog korter. 

Dit is afhankelijk van ontzettend veel factoren. Denk aan de duur van de hackathon, maar ook of je een fotograaf wilt op het event en welke vormen (denk bijvoorbeeld aan een inspirerende spreker en workshops) nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken.

Dat hoeft lang niet altijd! Oorspronkelijk komt de hackathon uit de Startup scene, waar programmeurs met elkaar aan de slag gingen. We organiseren hackathons voor allerlei doelgroepen, denk aan: managers, marketeers en HR.

In slechts één of twee of meerdere dagdelen een enorme motor voor vernieuwing. Wij kunnen een hackathon organiseren in combinatie met een opening door spreker of door het faciliteren van een aantal workshops. Alle kennis en kunde wordt op een creatieve manier bij elkaar gebracht, om samen aan de slag te gaan met oplossingen voor een belangrijke uitdaging. Bovendien biedt een hackathon de kans om stappen te zetten op het gebied van teambuilding.

Get in touch!

Lets Get Started Your hackathon