100%

Meer doen

In minder tijd

Online Masterclass

Van beginner tot visionair: ChatGPT als Strategisch Sparringpartner

Kostbare tijd besparen én snel resultaat behalen als ondernemer, CEO of directeur? 

Gebruik ChatGPT als digitale sparringpartner! 

⏰Details: 
Vrijdag 9 juni - 13:00 uur (replay beschikbaar) 

De online Masterclass- in het kort

In deze masterclass laat ik je zien hoe je ChatGPT als hulpmiddel bij strategische vraagstukken kunt gebruiken. Hiermee heb je een manier waarmee je flexibel in kunt inspelen op de kansen en uitdagingen en snel kunt reageren op veranderingen en kansen in de markt. Ik neem je stap voor stap mee en help je om deze methode snel en effectief toe te passen. Dit gaat je zeeën van tijd besparen. Als je live mee doet, kun je al je vragen in de comments stellen en deze zal ik na afloop beantwoorden.

Blok 6 juni, 13 uur in je agenda en doe mee met deze online masterclass, zodat je concreet weet hoe je ChatGPT in kunt zetten als hulpmiddel voor strategische vraagstukken en hier gelijk mee aan de slag kan!

 

 
"ChatGPT is geen hype maar het kantelpunt voor kunstmatige intelligentie en het begin voor een nieuwe technologische revolutie"
Lizzy Prins
Lizzy Prins
Founder - Growth Consultancy

Praktische informatie

01Online Masterclass: Vrijdag 9 juni - 13:00 uur (replay beschikbaar)

02Duur: Circa 1,5 uur

03Prijs: Nu 47 euro (excl.btw)

5/5
HR Training

100%

Extra groei

Voor jou en voor je organisatie

Wat deze Masterclass uniek maakt

Wat deze masterclass uniek maakt, is dat het een combinatie biedt van kennis en concrete voorbeelden. Deze masterclass gaat dieper in op hoe je ChatGPT als hulpmiddel kunt gebruiken bij strategische vraagstukken.

Het huidige landschap is onstuimig, veranderingen volgen elkaar op de voet en het is steeds lastiger om vooruit te kijken. Als ondernemer, CEO of directeur weet jij als geen ander dat er geen one-size-fits-all oplossing is voor jouw organisatie en dat het klakkeloos kopiëren van de strategie van anderen weinig zin heeft.  

Om in deze snel veranderende wereld mee te blijven bewegen, is het noodzakelijk om regelmatig van buiten naar binnen te kijken en trends en ontwikkelingen te integreren in jouw bedrijfsstrategie. En dit gaat vele maler sneller met een handig hulpmiddel zoals ChatGPT.

De masterclass is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die direct toepasbaar zijn, zodat je direct aan de slag kunt gaan met de door jou geleerde ChatGPT skills. Door het volgen van deze masterclass bespaar je uren aan uitzoeken en kun je jouw nieuwe vaardigheden direct inzetten.

De voordelen op een rij
 

Direct Toepasbaar

Geen stoffige theorie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten. Je krijgt de informatie, gestructureerd en gericht op jouw dagelijkse praktijk zodat je er gelijk mee aan de slag kan.

Leer Wat Echt Telt

Dagen onderzoek – teruggebracht tot wat je écht moet weten over ChatGPT als hulpmiddel bij strategisch vraagstukken. Door het volgen van deze online masterclass vermijd je dat jezelf uren aan het uitzoeken bent, of nog erger omdat je geen tijd hebt en je helemaal niet gaat verdiepen in wat ChatGPT voor jou en jouw organisatie kan betekenen. 

Kennis omzetten in doen

Houdt meer tijd over voor andere belangrijke dingen,  door slim gebruik te maken van ChatGPT in jouw dagelijkse werk.

Deze online masterclass biedt naast kennis ook comcrete voorbeelden. Na afloop ontvang je een gratis naslagwerk vol met voorbeeldprompts staan die jij in jouw voordeel kunt gebruiken. 

Concrete resultaten
 

Direct Toepasbaar

Geen stoffige theorie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten en een schat aan direct toepasbare informatie.

Reageer razendsnel op veranderingen en kansen in de markt of in het vakgebied

Bespaar tijd

Bespaar tijd en moeite door slim gebruik te maken van ChatGPT in als strategisch sparringpartner.

Online Masterclass ChatGPT

Van beginner tot visionair: ChatGPT als Strategisch Sparringpartner

👉 Nu voor maar 47 euro (ex btw)

In 1,5 uur alles wat je moet weten over ChatGPT als hulpmiddel voor strategische vraagstukken
 
🎁 Ontvang een Gratis ChatGPT als Strategisch Sparringpartner naslagwerk met tips, trucs en concrete voorbeeldprompts, die jij in jouw voordeel kunt gebruiken. 
 

✨ Vragen en opmerkingen kan je in de comments plaatsen en worden na afloop beantwoordt. 

⏰Details: 
Vrijdag 9 juni - 13:00 uur (replay beschikbaar) 

Online masterclass

Over de trainer

Lizzy Prins

Vroeger droomde ik al van een persoonlijke robot en al in mijn vroegere jaren was ik altijd op zoek naar tools om slimmer te werken. Mensen die mij goed kennen, weten dat ik een ware tech-geek ben. Door mijn passie voor technologische ontwikkelingen heb ik een neus ontwikkeld voor wat er écht toe doet en wat slechts een hype is en sneller dan het licht overwaait. 

En ik voorspel: ChatGPT is hype, maar de toekomst.

Waarom zou jij in deze training moet investeren? Als voormalig HR-directeur en Strateeg ben ik op de hoogte van wat er speelt in de branche en weet ik als geen ander hoe weinig tijd jij als HR-professional hebt om te doen wat écht belangrijk is. Jij werkt hard en je houdt een enorme hoeveelheid ballen in de lucht en vaker dan je lief is, heb je nauwelijks tijd voor alles wat belangrijk is.

Ik ga je niet overspoelen met informatie, maar neem je mee in wat écht telt. Mijn missie is om jou snel en effectief de belangrijke vaardigheden bij te brengen, zodat jij tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Klinkt goed, toch?