Lezingen en inspiratiesessie - Growth Consultancy

Lezingen en inspiratiesessies

Vraag vrijblijvend informatie aan. Lizzy maakt op maat gemaakte lezingen en inspiratiesessies die perfect aansluiten bij jouw publiek.

Group-7670.svg
Mask-Group-14.png
Group-7748.svg
Group-7671.svg
Group-7749.svg
Lezingen en inspiratiesessies - Growth Consultancy

Een greep uit de opdrachtgevers

Frankwatching
HR Academy
Skillstown
FWG
Overzicht van lezingen
 

De toekomst van werk

Hoe ziet de wereld van werk er over 10 jaar uit? Welke technologieën zijn dan gemeengoed geworden? Hoe en in welke vorm werken we met robots samen? Welke rol heeft de mens in de toekomst van werk? En hoe kunnen we ons daar nu al op voorbereiden?

AI & ChatGPT

Artificial Intelligence (AI) is één van de grootste en meest innovatieve ontwikkelingen en de mogelijkheden ervan worden steeds uitgebreider. Nieuwe tools als ChatGPT zijn slechts een voorproefje van wat AI ons kan brengen. Wil je meer uit ChatGPT halen of ben je benieuwd naar de kansen? Lizzy neemt je tijdens deze lezing mee in de wereld van AI en ChatGPT en vertaalt dit op een begrijpelijke manier naar de impact op werk en organisaties.

De toekomst van Recruitment

In deze lezing neemt Lizzy je mee in hoe de toekomst van recruitment zich gaat ontwikkelen. Ze schetst mogelijk scenario's en neemt je mee in de veranderende rol van de recruiter, technologie voor recruitment en hoe het vak zich verder gaat ontwikkelen.

Anders kijken naar talent

In deze lezing laat Lizzy andere manieren zien om naar talent te kijken. Ze neemt je mee in andere manieren om talent te herkennen en te ontwikkelen en laat concrete voorbeelden zien hoe andere organisaties dit hebben aangepakt.

Staat jouw onderwerp er niet tussen?

Neem dan gerust contact met me op.

Het is altijd maatwerk

What Are You Waiting for?

Let's Talk!

Over de spreker

Lizzy Prins

Lizzy is de drijvende kracht achter Growth Consultancy en High Potential Factory en Spreker & trainer op het gebied van Leiderschap, powerskills, technologie en de toekomst van werk. Ze is niet zomaar een ondernemer, maar een ware visionair met een missie.

Ze is een meester in het ontrafelen van complexiteit, het verbinden van talent met organisatiedoelen en het omzetten van gedurfde concepten naar tastbare resultaten. Lizzy schroomt niet om de status quo uit te dagen en is ervan overtuigd dat technologische ontwikkelingen de sleutel zijn tot succes. Volgens Lizzy vormen technologie en menselijkheid een onverslaanbaar powerduo.

Al van kinds af aan droomde ze van een persoonlijke robot. Diepgeworteld in haar carrière als HR-professional en later als HR-directeur, was ze voortdurend op zoek naar innovatieve tools om slimmer te werken. Haar passie voor technologie heeft haar een scherpe intuïtie gegeven voor wat echt belangrijk is namelijk: technologie als middel om meer ruimte te creëren voor menselijke interactie en betrokkenheid.

En ze voorspelt vol overtuiging: ontwikkelingen zoals AI en ChatGPT zijn geen hype, maar de toekomst.

What Are You Waiting for?

Let's Talk!

Neem gerust contact op

Bel onderstaand nummer en krijg Lizzy direct aan de lijn.

Staat je onderwerp niet in de lijst met lezingen?

Neem dan gerust contact met me op. Het is altijd maatwerk.