Growth Consultancy

100%

Extra groei

Voor jou en voor je organisatie

HR Plan op 1 A4

HR Training volgen?

Laten we maar gelijk met de deur in huis vallen: Elk plan is zinloos als het niet aansluit bij de echte realiteit van de organisatie.

Het opstellen van een effectief HR-plan dat aansluit bij de organisatiedoelen kan een behoorlijke uitdaging zijn. Helemaal als je dit in de waan van de dag in elkaar probeert te frutselen.

Maar stel je eens voor hoe geweldig het zou zijn om een HR-plan te hebben dat perfect aansluit bij waar de organisatie nu staat en waar deze heen wil?

Gelukkig is er een training beschikbaar die je helpt bij het bereiken van dit doel: de "HR Plan op 1 A4" training.

De HR training- in het kort
 

Stap 1

STRATEGISCHE AGENDA

In dit onderdeel leer je over organisatiestrategie en doelen en laat ik je verschillende manieren zien om dit te benaderen. Daarnaast duiken we in op relevante trends en ontwikkelingen zodat jij de belangrijkste ontwikkelingen die de organisatie waar jij werkt kenmerken mee kunt nemen.

Stap 2

ANALYSE VAN HET “MENSELIJKE KAPITAAL: NU EN STRAKS

Hoe staat het er nu voor in de organisatie waar jij werkt en waar wil de organisatie naartoe? Is de organisatie klaar voor de uitdagingen die ze aan willen gaan en wat zijn sterktes en zwaktes? Wat betekent dit voor het talent wat er nodig is en hoe ga je aan dit talent komen? Zomaar wat vraagstukken die we in dit onderdeel onder de loep nemen.

Stap 3

HR POWER SWOT

In het derde onderdeel leer je hoe de organisatie en HR op elkaar aansluiten en hoe je op basis hiervan relevante HR thema's kunt bepalen en hoe je samen met het management dit tot nieuwe realiteit maakt.

 

 

Praktische informatie

01Locatie: Ede of Incompany

02Training duur: 1 dag

03Prijs: v.a. 797,- ex btw

5/5

Plan direct een gratis telefonische kennismaking

HR Training

100%

Extra groei

Voor jou en voor je organisatie

+ 0
Jaar ervaring

Wat deze Strategisch HR plan Training uniek maakt

Wat deze training uniek maakt, is dat het een combinatie biedt van theoretische kennis en praktische toepassingen. De training is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die direct toepasbaar zijn in jouw praktijk, zodat je direct aan de slag kunt gaan met het verbeteren van de HR-functie in jouw organisatie. De training wordt gegeven door Lizzy, een ervaren oud HR-Directeur met uitgebreide praktijkervaring, die je kunnen voorzien van praktische tips en adviezen.

Concrete resultaten
 

Praktische toepassing van HR-kennis

Tijdens deze dag leert je hoe je actuele trends en ontwikkelingen kunt toepassen om HR-oplossingen te ontwikkelen die passen bij de behoeften van de organisatie en haar medewerkers.

Samen met het MT aan de knoppen draaien

Na deze dag ben jij helemaal klaar om samen met het MT de organisatie verder te verbeteren en samen resultaten te gaan realiseren.

Strategisch HR Plan op 1 A4

Na deze training heb je een concreet strategisch plan liggen waar je zelf mee aan de slag kan.

What Are You Waiting for?

Let's Talk!