100%

Extra groei

Voor jou en voor je organisatie

Futureproof HR training

Strategisch
HR Business Partner worden?

De wereld verandert razendsnel en het huidige HR-landschap is als reactie hierop voortdurend aan het veranderen. Het is belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Maar waar begin je? En hoe ontwikkel je naar HR Business Partner?

Gelukkig is er een training beschikbaar die je helpt bij het bereiken van deze doelen: de "Futureproof HR" training.

De HR training- in het kort
 

HR-trends en ontwikkelingen

In dit onderdeel leer je over de recentste trends en ontwikkelingen in de HR-industrie en hoe je hiermee kunt omgaan als HRM-professional. Je krijgt inzicht in actuele onderwerpen zoals het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in HR en de groeiende vraag naar diversiteit en inclusie in de werkplek. Je leert hoe je deze trends kunt toepassen op je eigen organisatie en HRM-strategie en hoe je kunt anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Dit onderdeel biedt je een breder perspectief op de HRM-industrie en geeft je de kans om je kennis uit te breiden naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Door het begrijpen en toepassen van deze trends en ontwikkelingen, ben je beter in staat om jouw HRM-functie te verbeteren en bij te dragen aan het succes van de organisatie waar je voor werkt.

HR Strategie

In het onderdeel leer je hoe je een effectieve HRM-strategie kunt ontwikkelen, implementeren en uitvoeren, die aansluit bij de organisatiedoelstellingen en de waarde van HR voor de organisatie vergroot. Je leert hoe je de behoeften van de organisatie kunt analyseren en hoe je een plan kunt opstellen om de HRM-functie te verbeteren en uit te breiden. Daarnaast leer je hoe je deze kunt monitoren en bijstellen om ervoor te zorgen dat deze aansluit bij de veranderende behoeften van de organisatie en de markt. Ook wordt er aandacht besteed aan de rol van HR in het creëren van een cultuur van innovatie en groei.

HR Communicatie

In het derde onderdeel leer je hoe je effectief communiceert als HRM-professional. Je ontwikkelt inzicht in je persoonlijke profiel en patronen en leert hoe je je communicatiestijl aanpast aan verschillende lagen in de organisatie. Je krijgt de vaardigheden om de HRM-strategie effectief te communiceren en leert feedback te verzamelen en te verwerken. Daarnaast leer je hoe je relaties bouwt met belanghebbenden en veranderingen in de organisatie beheert.

Je leert niet alleen hoe je communiceert, maar ook hoe je overtuigend beïnvloedt en adviseert vanuit je eigen kracht als HRM-professional. Zo draag je bij aan het succes van de organisatie waar je voor werkt.

Praktische informatie

01Locatie: Ede of Incompany

02Training duur: 4 dagdelen verdeeld over 3 maanden

03Prijs: v.a. 1797,-

5/5

Plan direct een gratis telefonische kennismaking

HR Training

100%

Extra groei

Voor jou en voor je organisatie

Jaar ervaring
+ 0

Wat deze HR Training uniek maakt

Wat deze training uniek maakt, is dat het een combinatie biedt van theoretische kennis en praktische toepassingen. De training is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die direct toepasbaar zijn in je praktijk, zodat je direct aan de slag kunt gaan met het verbeteren van de HRM-functie in je organisatie. De training wordt gegeven door Lizzy, een ervaren oud HRM-directeur met uitgebreide praktijkervaring, die je kunnen voorzien van praktische tips en adviezen.

Concrete resultaten
 

HR Business Partner vaardigheden

Je leert hoe je de HRM-strategie van de organisatie kunt ontwikkelen, implementeren en uitvoeren. Dit stelt je in staat om beter te begrijpen hoe HR bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen en hoe HR kan bijdragen aan het succes van de organisatie.

Verbeterde leiderschapsvaardigheden

Je krijgt de mogelijkheid om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren, zodat je effectiever kunt communiceren, beïnvloeden en adviseren binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Je leert hoe je je eigen persoonlijke kracht kunt inzetten en leert stijlflexibiliteit ontwikkelen om succesvol samen te werken met collega's op verschillende niveaus in de organisatie.

Praktische toepassing van HR-kennis

Je vergaart praktische kennis en inzichten over actuele HRM-trends en ontwikkelingen. Je leert hoe je deze kennis kunt toepassen om HRM-oplossingen te ontwikkelen die passen bij de behoeften van de organisatie en haar medewerkers. Dit stelt je in staat om direct toepasbare oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan het succes van de organisatie en de HRM-functie versterken.

Je leert niet alleen hoe je communiceert, maar ook hoe je overtuigend beïnvloedt en adviseert vanuit je eigen kracht als HRM-professional. Zo draag je bij aan het succes van de organisatie waar je voor werkt.

What Are You Waiting for?

Let's Talk!