HR Training

100%

Extra groei

Voor jou en voor je organisatie

Futureproof HR training

HR Training volgen?

De wereld veranderd razendsnel en het huidige HR-landschap is als reactie hierop voortdurend aan het veranderen. Het is belangrijk om up-to-date te blijven met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Maar waar begin je? En hoe ontwikkel je naar HR Business Partner?

Gelukkig is er een training beschikbaar die je helpt bij het bereiken van deze doelen: de "Futureproof HR" training.

De HR training- in het kort
 

HR trends en ontwikkelingen

In dit onderdeel leer je over de meest recente trends en ontwikkelingen in de HR-industrie en hoe je hiermee kunt omgaan als HR-professional. Je krijgt inzicht in actuele onderwerpen zoals het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) in HR en de groeiende vraag naar diversiteit en inclusie in de werkplek. Je leert hoe je deze trends kunt toepassen op je eigen organisatie en HR-strategie en hoe je kunt anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Dit onderdeel biedt je een breder perspectief op de HR-industrie en geeft je de kans om je kennis uit te breiden naar de nieuwste trends en ontwikkelingen. Door het begrijpen en toepassen van deze trends en ontwikkelingen, ben je beter in staat om jouw HR-functie te verbeteren en bij te dragen aan het succes van de organisatie waar je voor werkt.

HR Strategie

In het onderdeel leer je hoe je een effectieve HR-strategie kunt ontwikkelen, implementeren en uitvoeren, die aansluit bij de organisatiedoelstellingen en de waarde van HR voor de organisatie vergroot. Je leert hoe je de behoeften van de organisatie kunt analyseren en hoe je een plan kunt opstellen om de HR-functie te verbeteren en uit te breiden. Daarnaast leer je hoe je deze kunt monitoren en bijstellen om ervoor te zorgen dat deze aansluit bij de veranderende behoeften van de organisatie en de markt. Ook wordt er aandacht besteed aan de rol van HR in het creëren van een cultuur van innovatie en groei.

HR Communicatie

In het derde onderdeel leer je hoe je effectief communiceert als HR-professional. Je ontwikkelt inzicht in jouw persoonlijke profiel en patronen en leert hoe je jouw communicatiestijl aanpast aan verschillende lagen in de organisatie. Je krijgt de vaardigheden om de HR-strategie en -initiatieven effectief te communiceren en leert feedback te verzamelen en te verwerken. Daarnaast leer je hoe je relaties bouwt met belanghebbenden en veranderingen in de organisatie beheert.

Je leert niet alleen hoe je communiceert, maar ook hoe je overtuigend beïnvloedt en adviseert vanuit jouw eigen kracht als HR-professional. Zo draag je bij aan het succes van de organisatie waar je voor werkt.

Praktische informatie

01Locatie: Ede of Incompany

02Training duur: 3 dagen

03Prijs: v.a. 1797,-

5/5

Plan direct een gratis telefonische kennismaking

HR Training

100%

Extra groei

Voor jou en voor je organisatie

+ 0
Jaar ervaring

Wat deze HR Training uniek maakt

Wat deze training uniek maakt, is dat het een combinatie biedt van theoretische kennis en praktische toepassingen. De training is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die direct toepasbaar zijn in jouw praktijk, zodat je direct aan de slag kunt gaan met het verbeteren van de HR-functie in jouw organisatie. De training wordt gegeven door Lizzy, een ervaren oud HR-Directeur met uitgebreide praktijkervaring, die je kunnen voorzien van praktische tips en adviezen.

Concrete resultaten
 

HR Business Partner vaardigheden

Je leert hoe je de HR-strategie van de organisatie kunt ontwikkelen, implementeren en uitvoeren. Dit stelt je in staat om beter te begrijpen hoe HR bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen en hoe HR kan bijdragen aan het succes van de organisatie.

Verbeterde leiderschapsvaardigheden

Je krijgt de mogelijkheid om je leiderschapsvaardigheden te verbeteren, zodat je effectiever kunt communiceren, beïnvloeden en adviseren binnen de organisatie waar je werkzaam bent. Je leert hoe je jouw eigen persoonlijke kracht kunt inzetten en leert stijlflexibiliteit ontwikkelen om succesvol samen te werken met collega's op verschillende niveaus in de organisatie.

Praktische toepassing van HR-kennis

Je vergaart praktische kennis en inzichten over actuele HR-trends en -ontwikkelingen. Je leert hoe je deze kennis kunt toepassen om HR-oplossingen te ontwikkelen die passen bij de behoeften van de organisatie en haar medewerkers. Dit stelt je in staat om direct toepasbare oplossingen te ontwikkelen die bijdragen aan het succes van de organisatie en de HR-functie versterken.

Je leert niet alleen hoe je communiceert, maar ook hoe je overtuigend beïnvloedt en adviseert vanuit jouw eigen kracht als HR-professional. Zo draag je bij aan het succes van de organisatie waar je voor werkt.

What Are You Waiting for?

Let's Talk!