Gefeliciteerd, jij hebt je plekje voor de ChatGPT Bootcamp geclaimd! 🥳

Op 9 februari zijn we een hele ochtend samen om ons te laten inspireren en van elkaar bij te leren tijdens deze bijzondere bootcamp. Ik kijk er naar uit om je daar te ontmoeten! Je krijgt voor de start van de bootcamp nog een uitgebreide mail met alle praktische info. Maar nu even dit…

Ik heb nog iets heel bijzonders voor je in petto…

Wat ik iedereen altijd aanraad, is om met meerdere collega’s of connecties tegelijkertijd naar een bootcamp te gaan om de kracht van “Samen Leren” te ontdekken.

Wat super krachtig is, is om steeds aan het einde van de dag, of op het einde van dit event, met elkaar te zitten en SAMEN te delen wat je hebt geleerd en wat je grootste inzichten zijn geweest.

Je zult merken dat je leert van andermans inzichten en perspectieven.

Doordat jij je plekje al hebt gereserveerd, ben je in mijn ogen per definitie de ideale “ambassadeur” voor mijn live events. En ongetwijfeld is het voor jou ook leuk als je mensen uit je netwerk (vrienden, familie, collega’s, kennissen…) kunt meenemen naar deze inspirerende bootcamp.

Daarom heb ik besloten om het volgende te doen:

Wanneer jij jouw kennissen je unieke promo-link toestuurt, ontvang je €50,- wanneer zij zich aanmelden! 💰

En om het nog meer een no brainer te maken krijg je ook nog eens een kortingscode waarmee ze bij het afrekenen €50,- korting op de originele ticketprijs krijgen.

Zij €50,- verdiend, jij €50,- verdiend 😉

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is:

  1. Deel de volgende kortingscode met jouw collega of bekende: BOOTCAMP2024
  2. Deze kan de kortingscode verzilveren door dit als opmerking toe te voegen in het aanmeldformulier.

Ik kijk er naar uit om de aankomende tijd met jou samen te gaan werken, en denk dat het voor jou ook enorm waardevol kan worden 🙂

We ontmoeten elkaar in februari!

Met enthousiaste groet,

Lizzy

Gif Lizzy