100%

Meer doen

In minder tijd

Training ChatGPT voor HR

ChatGPT: Het geheim waardoor je slimmer kunt werken en meer tijd overhoudt

Het geheim van ChatGPT zit hem in de input. De juiste input geeft geweldige output! 💡 

In deze training neem ik je stap-voor-stap mee hoe je ChatGPT als HR-Professional kunt gebruiken.

Door deze tool te gebruiken kun je 10x zoveel gedaan krijgen. Ben je er klaar voor om je HR-werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen?

Tijdelijk met gratis HR PRO gids met 450+ voorbeeldprompts

De ChatGPT training- in het kort

In deze deep-dive leer je hoe je ChatGPT effectief inzet in verschillende fases van je werkzaamheden als HR-professional. Laat ChatGPT voortaan het (voor)werk voor je doen en ontdek hoe je daarna je eigen creativiteit toevoegt. Je eigen inbreng maakt namelijk het verschil.

 

De basis van ChatGPT

 • Video's van TED Talk lengte (max 18 minuten) waarin ik je ChatGPT uitleg en precies laat zien hoe je het kunt gebruiken
 • Je leert wat ChatGPT is, hoe het werkt en hoe het zit met prompts
 

Koppeling naar jouw praktijk

 • Praktisch oefeningen met ChatGPT inclusief werkboek met praktijkgerichte voorbeelden die je gelijk kunt gebruiken
 • Concrete use-cases die je nog meer inzicht geven in hoe je ChatGPT, als HR-professional, kunt gebruiken 

Online leer-
omgeving

 • Je krijgt toegang tot de online leeromgeving welke vol staat met video’s van TED talk lengte (max 18 min)
 • Je krijgt een handig overzicht met prompts die aansluiten bij jouw praktijk
 • Inclusief een complete toolbox met naslagwerk en verdere verdieping zodat niets je meer tegenhoudt om stappen te zetten in ChatGPT
"ChatGPT is geen hype maar het kantelpunt voor kunstmatige intelligentie en het begin voor een nieuwe technologische revolutie"
Lizzy Prins
Lizzy Prins
Founder - Growth Consultancy

Praktische informatie

01Online Training: Je krijgt direct toegang tot de online leeromgeving. Je kunt de training in eigen tempo volgen.

02Training duur: Circa 2 a 3 uur aan trainingsmateriaal

03Prijs: Nu 399 euro (excl.btw)

5/5
HR Training

100%

Extra groei

Voor jou en voor je organisatie

Wat deze ChatGPT Training uniek maakt

Wat deze training uniek maakt, is dat het een combinatie biedt van kennis en direct toepassen. De De training is gericht op het ontwikkelen van vaardigheden en kennis die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse werkzaamheden van HR-professionals, zodat je direct aan de slag kunt gaan met jouw geleerde ChatGPT skills. Door het volgen van deze training bespaar je uren aan uitzoeken en kun je jouw nieuwe vaardigheden direct inzetten.

Deze ChatGPT-training wordt gegeven door Lizzy, oud HR-Directeur met uitgebreide praktijkervaring. Lizzy weet als geen ander weet hoe de dagelijkse praktijk van de HR-professional eruit ziet. Na afloop van de training ben je in staat om ChatGPT succesvol toe te passen in jouw dagelijkse werkzaamheden en ben je bovendien op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied.

Je hebt twee keuzes: Je gaat door met hoe je het al deed en je komt er over een paar maanden achter dat je geen centimeter bent opgeschoten. Of je investeert in deze online training welke specifiek op maat is gemaakt voor HR-professionals zoals jij. Zodat je het wiel niet opnieuw hoeft uit te vinden en sneller resultaat gaat behalen. Ik hoef jou vast niet te vertellen wat de snelste route tot succes is. 

De voordelen op een rij
 

Direct Toepasbaar

Geen stoffige theorie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten. Je krijgt de informatie, gestructureerd en gericht op jouw dagelijkse praktijk zodat je er gelijk mee aan de slag kan.

Leer Wat Echt Telt

Dagen onderzoek – teruggebracht tot wat je écht moet weten over ChatGPT voor HR. Door het volgen van deze online training vermijd je dat jezelf uren aan het uitzoeken bent, of nog erger omdat je geen tijd hebt en je helemaal niet gaat verdiepen in wat ChatGPT voor jou en jouw organisatie kan betekenen. 

Kennis omzetten in doen

Houdt meer tijd over voor andere belangrijke dingen,  door slim gebruik te maken van ChatGPT in jouw dagelijkse werk.

Deze online training biedt naast kennis ook praktische ervaring. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen, wat je helpt je om de kennis die je op doet beter te begrijpen en gelijk toe te passen in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Concrete resultaten
 

Direct Toepasbaar

Geen stoffige theorie, maar 100% focus op direct bruikbare inzichten en een schat aan direct toepasbare informatie.

Leer Wat Echt Telt

Dagen onderzoek – teruggebracht tot wat je écht moet weten over ChatGPT voor HR.

Besparing van tijd

Bespaar tijd en moeite door slim gebruik te maken van ChatGPT in jouw dagelijkse werk en verminder handmatige taken.

ChatGPT voor HR

ChatGPT voor HR training.

👉 Nu voor maar 399 euro (ex btw)

 • In 2 a 3 uur alles wat je alles wat je moet weten over ChatGPT voor HR
 • Levenslang onbeperkte toegang
 • Certificaat

   

   

Leren op eigen tempo

Over de trainer

Lizzy Prins

Vroeger droomde ik al van een persoonlijke robot en al in mijn vroegere jaren als HR-professional was ik altijd op zoek naar tools om slimmer te werken. Door mijn passie voor technologische ontwikkelingen heb ik een neus ontwikkeld voor wat er écht toe doet en wat slechts een hype is en sneller dan het licht overwaait. 

En ik voorspel: ChatGPT is hype, maar de toekomst.

Waarom zou jij in deze training moet investeren? Als voormalig HR-directeur ben ik op de hoogte van wat er speelt in de branche en weet ik als geen ander hoe weinig tijd jij als HR-professional hebt om te doen wat écht belangrijk is. Jij werkt hard en je houdt een enorme hoeveelheid ballen in de lucht en vaker dan je lief is heb je nauwelijks tijd voor een goed gesprek met collega’s.

Ik ga je niet overspoelen met informatie, maar neem je mee in wat écht telt. Mijn missie is om jou snel en effectief de belangrijke vaardigheden bij te brengen, zodat jij tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken. Klinkt goed, toch?

Incompany trainingen

Naast de online training, denk ik graag mee om tot een passende incompany training te komen. Afhankelijk van jullie kennis en ervaring met ChatGPT kunnen we gezamenlijk een training samenstellen. Het is aan jou om te bepalen waar je met jouw team over wilt leren, ik zorg voor een passende training.

Chatgpt incompany

Veelgestelde vragen
 

Nee, je krijgt je toegang tot de online leeromgeving welke vol staat met video’s van TED talk lengte (max 18 min), handige overzichten met prompts die aansluiten bij jouw praktijk en een complete toolbox met naslagwerk en verdere verdieping zodat niets je meer tegenhoudt om stappen te zetten in ChatGPT.

Het voordeel hiervan is dat je de training in je eigen tijd en tempo kunt volgen en de online leeromgeving als naslagwerk en verdere verdieping kunt gebruiken.

Je krijgt toegang tot de online leeromgeving en kunt gelijk starten. Je kunt de online training in je eigen tijd en tempo kunt volgen. Ook kun je de online leeromgeving als naslagwerk en verdere verdieping gebruiken.

De online training CHatGPT voor HR-Professionals is teruggebracht tot wat je écht moet weten over ChatGPT voor HR. Door het volgen van deze online training vermijd je dat je niet uren zelf aan het uitzoeken bent, of nog erger omdat je geen tijd hebt, je helemaal niet gaat verdiepen in wat ChatGPT voor jou en jouw organisatie kan betekenen. 

Al met al doe je daar ongeveer 2 a 3 uur over en dat is al inclusief concrete voorbeelden waar je gelijk zelf mee aan de slag kan.

Zeker! Bij aanschaf van de online training voor het hele team is er een staffelkorting mogelijk. Neem even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

De investering is 399 euro, ex btw. Als ondernemer kun je ‘m als bedrijfskosten aftrekken. Als werknemer kan deze training misschien vergoed door je werkgever.