ChatGPT training voor HR-Professionals

ChatGPT training voor HR-professionals

Het geheim van ChatGPT zit hem in de input. De juiste input geeft geweldige output! 💡 

In deze training neem ik je stap-voor-stap mee hoe je ChatGPT als HR-Professional kunt gebruiken.

Door deze tool te gebruiken kun je 10x zoveel gedaan krijgen. Ben je er klaar voor om je HR-werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen?

Onze ChatGPT trainingen

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ChatGPT in alle HR subdomeinen

Als je benieuwd bent naar alle ontwikkelingen op het gebied van AI en ChatGPT en wil weten hoe je dit in jouw voordeel kunt laten werken, dan ben je hier aan het juiste adres! Deze training is geschikt voor HR-teams die willen leren hoe ChatGPT en AI in het algemeen kunnen inzetten zodat het werk beter en effectiever gedaan kan worden.

De voordelen van een ChatGPT Incompany op een rij

Razendsnel up-to-date ChatGPT kennis

Je leert wat ChatGPT is, hoe het werkt en hoe het zit met prompts

Directe toepasbaarheid

De training is gericht op de specifieke behoeften van jouw organisatie daardoor kunnen deelnemers de geleerde kennis en vaardigheden direct toepassen in hun dagelijkse werk. 

 

Samenwerking en synergie

De ChatGPT incompany training biedt de mogelijkheid om teams samen te brengen en gezamenlijk te werken aan de implementatie van ChatGPT.

Over Growth Consultancy

Waarom een Growth Consultancy
Incompany training?

Beweging is de sleutel tot succes, en daarom is onze missie zo helder: we willen mensen en organisaties inspireren, motiveren en in beweging krijgen. Want juist vanuit die beweging ontstaat het krachtigste resultaat dat het verschil maakt.

In een wereld vol nieuwe uitdagingen zorgen wij voor nieuwe oplossingen.

Maak gebruik van onze unieke expertise op het gebied van verandermanagement, 12+ jaar ervaring in HR en organisatieontwikkeling en onze rugzak vol tools, methodieken en facilitatietechnieken, waardoor de perfecte verbinding gemaakt wordt tussen doelen, mensen en resultaat.

Over Growth Consultancy
Onze aanpak

Dit is hoe wij werken

  • 1

Intake: oriënteren en
doelen bepalen

We starten altijd met een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we in gesprek over de doelstelling van de Incompany training, de context en om jullie wensen en eisen nog helderder te krijgen.

  • 2

Ontwerp van leerdoelen en de Incompany training

Aan de hand van het intakegesprek stellen we vervolgens de Incompany training op en formuleren we leerdoelen. Deze leerdoelen kunnen bestaan uit theoretische kennis (kunde) en uit praktijk. Hierna leggen we het voorstel voor. Op het moment dat dit akkoord is met het voorstel werken we dit verder uit.

  • 3

Training en
begeleiding

Wij faciliteren de Incompany training en doen wat nodig is om jouw doel te bereiken.

Onze Incompany trainingen

Jouw uitdagende vraagstuk, in één dag dé oplossing

Stel je voor, een dag vol mogelijkheden en grenzeloze creativiteit. Een ware deepdive in de wereld van ChatGPT voor HR-professionals. Een ChatGPT Incompany training geeft jouw team de kans om de uitdagende vraagstukken omtrent ChatGPT aan te pakken. 

Efficiënter eerstelijnsvragen oppakken, met ChatGPT als hulpmiddel de employee experience verbeteren, ChatGPT gebruiken als strategisch brainstormpartner?

Dit alles is mogelijk met de kracht van ChatGPT! Volg onze Incompany training en leer hoe ChatGPT jou helpt om 10x meer gedaan te krijgen.

Lezingen en inspiratiesessies - Growth Consultancy
"ChatGPT is geen hype maar het kantelpunt voor kunstmatige intelligentie en het begin voor een nieuwe technologische revolutie"

Lizzy Prins

Spreker en trainer

Get in touch!

Lets Get Started Your Incompany training