ChatGPT training voor HR-Professionals

Live ChatGPT training voor HR-professionals

De belangrijkste skill van 2023.

Het geheim van ChatGPT zit hem in de input. De juiste input geeft geweldige output! 💡 

In deze training neem ik je stap-voor-stap mee hoe je ChatGPT als HR-Professional kunt gebruiken.

Door deze tool te gebruiken kun je 10x zoveel gedaan krijgen. Ben je er klaar voor om je HR-werkzaamheden naar een hoger niveau te tillen?

Terwijl automatisering en Generatieve AI-technologie de wereld van werk op z’n kop zet, schept het ook nieuwe kansen. Ook voor HR-professionals zijn de mogelijkheden bijna eindeloos! Leer in deze 1-daagse training hoe je slim gebruik kunt maken van AI & ChatGPT en enorme tijdwinst kunt boeken.

Deze training bestaat uit 2 dagdelen waarbij de ochtend gebruikt wordt voor theorie en verdieping en in de middag wordt vertalen we dit op een begrijpelijke manier naar de HR praktijk. De training is van 9:30 tot 16:00 uur, live in Ede, inclusief netwerklunch. 

09.30 uur – Start van het ochtendprogramma

 • Introductie tot AI en Chatbots in HR
  • ​​Wat is AI en hoe kun je het gebruiken als HR-professional? 

  • Introductie tot chatbots: Leer de basis van chatbot-technologie en de voordelen voor HR.
  • Ontdek hoe ChatGPT zich onderscheidt van andere chatbots en hoe het kan worden ingezet om HR-praktijken te verbeteren.
 • Praktische toepassingen van AI en Chatbots in diverse HR-subgebieden

 • ChatGPT veilig en verantwoord gebruiken

 • Ethiek bij het gebruik van AI

13.00 uur – Start van het middagprogramma

 • Een kijkje in de toekomst: De toekomst van AI en Chatbots in HR

 • Praktische tips en handvatten: de do’s en don’ts

 • Next steps: Welke concrete actiepunten neem je uit de training mee naar morgen?

 • Het delen van inzichten, Q&A en plenaire afsluiting.

*Deze training is lekker praktisch, interactief en bomvol praktijkvoorbeelden. Zo kunnen jullie direct de volgende dag profiteren van alle voordelen die ChatGPT oplevert.

De wachtlijst voor de volgende ronde van Live ChatGPT Training staat open!

Wil je als eerste de kans om in te schrijven? Dat bezorgt je in elk geval een kans om een plaats te veroveren in de felbegeerde training, waarin ik een hele dag tot je beschikking sta. Deze training is snel uitverkocht, dus snelheid is van belang!

Schrijf je hier zonder enige verplichting in voor de VIP-lijst: dan valt de exclusieve uitnodiging om vroegtijdig in te schrijven in je virtuele brievenbus!

Deze training kost éénmalig 495 per persoon. Dat is inclusief een heerlijke lunch, mega veel inzichten, toegang tot mijn HR Fundamentals Guide met meer dan 300 voorbeeldprompts t.w.v. 25 euro. En exclusief BTW.

Kortom: Een investering die je in no-time terug hebt verdiend.

Lezingen en inspiratiesessies - Growth ConsultancyLizzy is de drijvende kracht achter Growth Consultancy en High Potential Factory en spreker & trainer AI & ChatGPT voor HR, leiderschap en de toekomst van werk. 

Maak gebruik van Lizzy’s unieke expertise en diepgaande kennis op het gebied van HR-technologie, AI en de toekomst van werk én 12+ jaar ervaring in HR, waardoor ze de perfecte verbinding kan worden tussen ChatGPT en HR.

Wil je als eerste de kans om in te schrijven? Dat bezorgt je in elk geval een kans om een plaats te veroveren in de felbegeerde Training, waarin ik een hele dag tot je beschikking sta. Deze training is snel uitverkocht, dus snelheid is van belang!

Schrijf je hier zonder enige verplichting in voor de VIP-lijst: dan valt de exclusieve uitnodiging om vroegtijdig in te schrijven in je virtuele brievenbus!

Geïnteresseerd, maar twijfel je nog een beetje? Stuur een bericht en vertel je dilemma. Als ik denk dat de training niets voor jou is, zeg ik dat ook eerlijk.

Onze ChatGPT trainingen

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van ChatGPT in alle HR subdomeinen

Als je benieuwd bent naar alle ontwikkelingen op het gebied van AI en ChatGPT en wil weten hoe je dit in jouw voordeel kunt laten werken, dan ben je hier aan het juiste adres! Deze training is geschikt voor HR-professionals, HR Business Partners, HR managers en iedereen die geïnteresseerd is in het integreren van AI & ChatGPT integreren in de dagelijkse praktijk.

 

Razendsnel up-to-date ChatGPT kennis

Je leert wat ChatGPT is, hoe het werkt en hoe het zit met prompts. Geen stoffige theorie, wel direct bruikbare inzichten. De kennis die je opdoet kun je direct toepassen.

Energie

Deze training bevat geen standaardverhaal. Naast goed in trainen ben ik facilitator pur-sang wat concreet betekent dat dit een zeer interactieve training is, met veel energie en jou letterlijk in beweging zet!

Netwerken

Bij deze training kun je leuke vakgenoten ontmoeten. Het leuke is: alle deelnemers hebben hetzelfde doel: meer leren over ChatGPT en juist door de verschillende invalshoeken leer je het meest.

Over Growth Consultancy

Waarom een Growth Consultancy
training?

Beweging is de sleutel tot succes, en daarom is onze missie zo helder: we willen mensen en organisaties inspireren, motiveren en in beweging krijgen. Want juist vanuit die beweging ontstaat het krachtigste resultaat dat het verschil maakt.

In een wereld vol nieuwe uitdagingen zorgen wij voor nieuwe oplossingen.

Maak gebruik van onze unieke expertise op het gebied van verandermanagement, 12+ jaar ervaring in HR en organisatieontwikkeling en onze rugzak vol tools, methodieken en facilitatietechnieken, waardoor de perfecte verbinding gemaakt wordt tussen doelen, mensen en resultaat.

Over Growth Consultancy
Lezingen en inspiratiesessies - Growth Consultancy
"ChatGPT is geen hype maar het kantelpunt voor kunstmatige intelligentie en het begin voor een nieuwe technologische revolutie"

Lizzy Prins

Spreker en trainer

Even sparren? Boek dan hieronder jouw 1-op-1 gesprek.

Lets Get Started Your development