Growth Consultancy Inspiratiemails

Lezingen en inspiratiesessies - Growth Consultancy

De leukste e-mails (that will blow your mind)

Voelt het slim gebruik maken van technologie als iets waar je buitenaardse skills voor nodig hebt? Lijkt leidinggeven aan vernieuwingsprocessen in jouw organisatie onmogelijk? In de Growth Consultancy Inspiratiemails laat ik je zien hoe je de antwoorden vindt om áán je organisatie te werken. It will be fun! Je krijgt vast al genoeg saaie nieuwsbrieven.

Over Lizzy

Mijn naam is Lizzy en ik ben technologieliefhebber van het eerste uur. Na een kickstart carrière in HR en organisatieontwikkeling en meerdere eindverantwoordelijke rollen bij diverse technologie bedrijven voelde ik dat ik klaar was om vanuit persoonlijke titel impact te maken.

Waar ik elke ochtend mijn bed voor uitspring, is om beweging en vernieuwing te creëren. De beweging van ‘gewoon doen’ naar ‘grenzen verleggen’. Mijn missie? Het transformeren van ingewikkelde uitdagingen in baanbrekende innovaties en vernieuwingen, en dat met een snufje AI-magie. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vernieuwen en verbeteren van organisaties durf ik wel te stellen dat ik hier iets zinnigs over te melden heb.

Yes, stuur mij die inspiratiemails